Tefal GC717D10
Nejlevnější nabídky (7)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
- Bezproblémový chod, jednoduchá obsluha a údržba. Grilovací plotýnky vydrží asi 5let. Dají se koupit v servisu.
- Asi cena náhradních plotýnek, jedna stojí 400,-Kč.
- Jednoduché ovládání
- Po 4 letech se loupe teflon z plotýnky. Nová plotynka stojí 400,- Kč.
Mám je moc krátce, ale zatí super
Parametry produktu
Popis produktu
Elektrický gril Tefal GC717D10 OptiGrill +
S jedinečným kontaktním grilem Tefal budete hvězdou každého grilování. Tefal OptiGrill+ sám změří tloušťku masa a podle toho sám nastaví teplotu a optimální čas přípravy. Světelná indikace vás vždy bude informovat o stupni propečení, takže steak bude vždy přesně takový, jak ho máte rádi. K dispozici budete mít celkem 6 automatických programů: červené maso, burgery, párky, drůbeží maso, ryby a sendviče. V doprovodné aplikaci My Tefal budete mít k dispozici stovky lahodných receptů, které vás provedou přípravou pokrmů krok za krokem.
Automatický senzor měří tloušťku a množství ingrediencí a následně přizpůsobuje čas a teplotu kontaktního grilu Tefal OptiGrill+.
Gril Tefal Optigrill+ vybavil výrobce extra velkou vyjmutelnou odkapávací miskou na šťávu. Náklon desek pro snadné odtékání tuku činí 7°.
Nepřilnavý povrch grilovacích desek je snadno omyvatelný, navíc grilovací desky a odkapávací miska na šťávu jsou vyjmutelné a omyvatelné v myčce nádobí.
Technické specifikace
- Příkon: 2 000 W
- Odnímatelné částivhodné do myčky: ANO
- Grilovací plocha: 600 cm2
- Rozměr grilovacích desek: 300 × 200 mm
- Povrch grilovacích desek: nepřilnavý
- Materiál grilovacích desek: hliník
- Materiál těla grilu: nerezová ocel
- Délka napájecího kabelu: 0,8 m
- Rozměry grilu: 460 × 346 × 190 mm
- Hmotnost grilu: 4,5 kg
- Barva: nerez
Funkce elektrického grilu
- Automatické funkce grilování: Ano (6 funkcí)
- Světelná indikace vaření: Ano
- Manuální režim: Ano
- Odnímatelná miska na šťávu: Ano
- Odnímatelné grilovací desky: Ano
- Tepelně izolovaná rukojeť: Ano
- Nástavec na pečení: Ne (lze dokoupit jako příslušenství)
- Poloha barbecue: Ne
15letá záruka opravitelnosti.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Jednoduchá obsluha
- Pro dvě osoby ideální
- Asi cena náhradních plotýnek, jedna stojí 400,-Kč.
- Jednoduché ovládání
- Po 4 letech se loupe teflon z plotýnky. Nová plotynka stojí 400,- Kč.
- Krásně propeče hovězí
Doporučuje produkt
Zatím jsem nezkoušela hovězí steak, ale karbanátky, klobásky a hamburger se povedly a chutnaly. Měla jsem trochu obavy,protože jsem takový gril doma ještě neměla, ale nelituji
Mám je moc krátce, ale zatí super