Tefal OptiGrill Elite GC750830

Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite GC750830 Perfektní výsledek grilování od krvavého po dobře propečený Domácí gril OptiGrill Elite o výkonu 2000 W, mistr v...
4 958 Kč
Doprava 49 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z MALL.CZ
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (24)

Skladem • 1 varianta% Slevový kódZdarma97 % • 54 011 recenzíShop roku '23 - FinalistaDalší informace
3 927 Kčse slevovým kódem
Skladem • 1 variantaDoplňkové služby79 Kč99 % • 11 123 recenzíDalší informace
3 927 Kč
Skladem • 1 variantaDoplňkové služby79 Kč100 % • 3 608 recenzíDalší informace
3 927 Kč
Opravdová sleva za 30 dní
Skladem • 1 variantaDárekProdloužená záruka69 Kč97 % • 50 267 recenzíShop roku '23 - VítězDalší informace
Skladem • 1 variantaDárekZdarma1 129 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaZdarma95 % • 14 972 recenzíShop roku '23 - FinalistaDalší informace
Skladem • 1 varianta99 Kč97 425 recenzíShop roku '23 - VítězDalší informace
Skladem • 1 variantaZdarma9 619 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaZdarma98 % • 7 634 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta99 Kč92 % • 17 728 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaZdarma90 % • 13 545 recenzíDalší informace
Do týdne • 1 varianta80 Kč95 % • 10 486 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta89 Kč97 % • 9 227 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč93 % • 284 644 recenzíShop roku '23 - VítězUdržitelný e-shopDalší informace
Skladem • 1 varianta39 Kč693 recenzíDalší informace

Ověřený zákazník Tomáš

, zakoupeno v planeo.cz

• Časovač mi ukáže kdy bude jídlo hotovo
    • Výsledek vždy odpovídá nastavenému stupni propečení
    • Dokoupil jsem si i nástavec na zapékání a vafle a mám teď multifunkční přístroj
    • Nástavce lze mýt v myčce

Nástavec na zvýšení předních nohou, který je součástí nástavce na vafle by měl být součástí základního balení, protože díky němu můžu jednoduše naskládat do grilu například brambory a nemusím mít obavu, že se mi sesypou do odkapávače na tuk

Ověřený zákazník Jan

, zakoupeno v MALL.CZ

• Velmi nabídne ovládání
    • Skvěle grilují zeleninu
    • Naprosto skvělý pro začátečníky
    • Rychlá příprava

Gril ja naprosto excelentní, jednoduché ovládání a snadné cistèní a myti grilovacich
    desek, které lehce vyndáte a müzete strcit do mycky, desky jsou silné dobre rozvádi teplo a celá plocha rovnomèrne griluje, máte zde na vÿbèr velké mnozstvi automatickych programü které fungují bezvadne. UZ si to bez grilu nedokázu predstavit.

Parametry produktu

Typ
kontaktní

Popis produktu

Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite GC750830

Perfektní výsledek grilování od krvavého po dobře propečený

Domácí gril OptiGrill Elite o výkonu 2000 W, mistr v dokonalém grilování masa. Grilujte pokaždé s úspěchem a potěšte všechny své blízké dokonalým výsledkem. Zvládne maso na jakýkoliv způsob, od krvavého po dobře propečené.

Díky své inteligenci dokáže odměřit tloušťku masa a bere v úvahu i počet kousků masa, aby automaticky nastavil dobu přípravy pro perfektní výsledek grilování. Získejte výsledky jako v restauraci s úžasnými proužky na Vašem mase s novou funkcí prudkého opékání.

Objevte nový zážitek z grilování. Díky intuitivnímu grilovacímu asistentovi vás Optigrill Elite navede a upozorní, díky odpočítávání vteřin. Snadno zjistíte kdy je dosaženo ideálního výsledku.

Dvanáct automatických programů rovněž pomáhá při přípravě lahodného kuřete, ryb, zeleniny a dalších ingrediencí bez nutnosti průběžné kontroly grilování. Navíc lze výrobek mýt v myčce, což grilování ještě usnadní!

Užívejte si dokonalé výsledky grilování

Grilujte pokaždé s úspěchem a potěšením všech svých blízkých, ať mají své maso rádi na jakýkoliv způsob, od krvavého po dobře propečené. Inteligentní funkce grilu dokáže odměřit tloušťku masa a vzít v úvahu počet kousků, aby automaticky nastavil dobu přípravy.

Zážitek z bezproblémového grilování

Nové rozhraní s intuitivním asistentem grilování Vás povede krok za krokem při grilování, které máte na dosah ruky: víte, kdy je maso hotové a zda je krvavé, středně nebo dobře propečené.

Restování jako v restauraci

S funkcí prudkého opékání si užívejte dokonale restované maso, úžasně pruhované.

Automatické programy

12 automatických programů na červené maso, kuře, zeleninu a další pokrmy, bez nutnosti sledování a se zajištěním dokonalých výsledků grilování. Při svých rodinných grilovačkách připravte lahodné burgery, aniž byste museli čekat na léto!

12 automatických programů grilování: burgery, sendviče, ryby, mořské plody, brambory, papriky, červené maso, kuřecí maso, klobásy, slanina, lilek, rajčata.

Rozlučte se s námahou při čištění

Tác k zachycení šťávy a odnímatelné nepřilnavé plotny, které lze mýt v myčce.

Objevte plný potenciál vašeho grilu OptiGrill Elite s naší aplikací My Tefal

Chcete naplno využít všechny inovativní funkce našeho produktu? Stáhněte si naši mobilní aplikaci My Tefal a otevřete dveře novému světu možností. Mobilní aplikace My Tefal, dostupná pro zařízení se systémem Android a Apple iOS, je plně vybavena funkcemi, které usnadňují vyhledávání receptů, plánování jídla, tvorbu nákupních seznamů a další. A co je nejlepší, aplikaci můžete stáhnout a používat zdarma!

Specifikace:

• Recepty jsou součástí balení: ANO
  • Odnímatelný kabel: NE

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Skladem • 1 variantaZdarma98 % • 5 420 recenzíDalší informace

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

• Naprosto skvělý pro začátečníky
    • Rychlá příprava

• Kvalita společnosti Tefal nikdy nezklamala
    • Chytrý a inteligentní gril
    • přesně podle očekávání, steak připravený tak, jak ho mám rád

automaticky přeloženo z Heureka.skHeureka.sk

super gril, není nic lepšího, žádné jídlo nebylo spáleno

• intitivní ovládání
      • časovač
      • jednoduché čištění
      • nemá Bluetooth ani Wi-Fi

Po předchozí zkušenosti s OptiGrillem je příjemná změna display, který ukazuje dobu a stav grilování lépe než barevný idikátor. OptiGrill opravdu funguje, programy i mě, jakožto amatérovi v kuchyni umožňují připravit výborný biftek a i další jídla. Vše je funkční a přívětivé.

• Jednoduchá obsluha.
      • Idealni do bytu i na terasu.
      • 12 ruznych automatickych nastaveni + 4 urovne manualni urovně teploty
      • nedá se uskladnit nastojato
      • nelze ho rozevřít a používat obě desky jako obyčejný grill, nikoliv jako kontaktní

• Úplně všechno
      • Je to TOP produkt ve své kategorii
      • Krátký přívodní kabel.

S výrobkem jsem spokojen. Mohu grilovat, péct, péct koláč. Ovládání je velmi intuitivní snadné .

Podívejte se, kde můžete produkt koupit: