Nejnovější recenze ze sekce Domácí grily
spolehlivý, výborná cena
- Každá plotýnka může mít nastavenou svoji teplotu
- Gril je pro větší rodinu a je proto větší a těžší než je zřejmé z obrázku
Je to dárek k Vánocům takže nemohu zatím říct. Každopádně vypadá pěkně a kvalitně
Zatím žádné zkušenost nemám, bude to dárek
- Rychlost ohřevu
- Rozednění teploty ploten
- Lze otevřít na jeden velký gril
- Bytelná konstrukce
- Nepřilnavý povrch
- Lze mít v myčce
Po vybalení a omytí jsem zapojil do zásuvky a mile mě rychlost nahřátí. Funkce sear skvělé zafungovala a maso skvěle zatáhlo. Poté jsem mohl hned grilovat. Po grilování jsem nechal vychladnout a šlo to perfektně umýt. Dnešní věci jsem dal do myčky. Za mě super gril.
- hezké zpracování
- kamená deska
- grilovací deska
- 8 pánviček
MOc dobré grilování. na kamenou desku dávám zeleninu, která se krásně opeče a na grilovací desku maso. vše se rychle rozehřívá. Oceňuji rychlou údržbu a 8 pánviček, které milují děti. nahází si tam všechno. i marschmelouny :-).
dostatečně velký i na velké tousty
- zatím nevím, je to dárek
Dárek nevyzkoušeno
- design
Braun MultiGrill 9 CG 9047 představuje skvělý pomocník v každé kuchyni. Jeho inovativní design spojuje eleganci s funkčností, což z něj dělá atraktivního společníka při vaření. Mnohostrannost tohoto grilu umožňuje přípravu různorodých pokrmů s dokonalým výsledkem. Snadno nastavitelná teplota a čas zajišťují optimální grilovací zážitek. Kvalitní provedení a moderní technologie Braun MultiGrill 9 CG 9047 zaručují efektivní a zdravou přípravu jídel bez ztráty chuti.
No co, dobrý....
- lehko se čistí
- šetří místo v myčce
- sear funkce
- možnost vařit větší množství jídla najednou
- grill zabere poměrně dost místa
Největší výhoda grillu je pro mě ušetřený čas při vaření, jelikož můžu udělat větší množství jídla najednou. Zároveň ušetří i místo v myčce, protože plotýnky se dají vyndat a zaberou míň místa než pánvičky. Dvojité nastevní částí plotýnek je super na vaření masa spolu se zeleninou a nemusím žonglovat aby bylo obojí tak akorát udělané a jedno nebo druhé nevystydlo. Sear funkce je nutnost hlavně na steaky!
- Možnost nastavení teploty
- Snadná držba
Gril od Delonghi se rychle stane oblíbeným nástrojem každého, kdo si ho vyzkouší. Vyhovuje všem požadavkům, které byste na gril mohli mít. Jeho největší předností je možnost individuálního nastavení teploty na grilovacích plochách, což jsem poprvé viděla a výrazně to usnadňuje přípravu různých pokrmů. Je ideální zejména pro nadšence do masa, kteří ocení jeho výkonnost. Čištění a údržba jsou snadné, a design představuje další výrazný pozitivní prvek.
- Automatická regulace teploty
- dobře se čistí
- rychle se zahřívá
Máme v kuchyni na přípravu zapečených baget. V létě jsme měli i na terase když jsme chtěli s manželkou udělat rychlou večeři pro dva, steaky. Chtěli jsme koupit gril na plyn, ale tohle nám posloužilo víc. Dobře se čistí a není po používání napeklej. A hlavně se líp skladuje.
- Dvě šedý plotynek
- Keramický povrch
- Chybí mi číselné značení teploty
- Zatím spokojenost
- Snadná údržba
- Rychlost teploty
- Možnost venku - doma
Skvělý kompaktní grill za super cenu. Ideální pro "zdravější grilovaní". Jednoduché čistění. V kuchyni vůbec nepřekáží. Za mě dobrý.
- design
- pevná konstrukce
- rychlost ohřevu
- obsáhlý návod
- všestrannost
- snadné umývání
Gril má funkci pro zatažení masa, aby se vytvořila křupavá krusta a zároveň nevytekla šťáva. Opravdu žasnu nad tím, jak rychle jsme měli večeři na stole, protože masu opravdu stačilo 9 minut. Klidně bych ho tam nechala o minutu méně. Kotleta měla křupavou krustu a uvnitř byla měkká a šťavnatá, což také spousta kontaktních grilů neumí. Na celou plochu jsem dala 3 velké steaky, věřím, ale, že by se tam vešly i 4, což bohatě postačí pro čtyřčlennou rodinu. Kromě masa rádi opékáme plátky slaniny, které ochutí skoro každé jídlo. Během pár minut jsem měla křupavé plátky k vajíčkům nebo jen tak na salát.
Manipulace grilu je velmi jednoduchá. Má dvě plotýnky, tři funkce grilování, podle druhu jídla. Umývání grilu je velmi jednoduché, většinou mi stačí papírová utěrka nebo vlhký hadřík. Zatím jsem do myčky nedávala, ale vyjímatelná část se do myčky dávat může. Pro rodinu s dětmi je to ideální pomocník hlavně z hlediska úspory času přípravy jídel.
- pěkné zpracování, hodnotný produkt, připravené pokrmy jsou velmi chutné, rychlá příprava pokrmů